Menu

zaterdag 25 januari 2014

Deel 19

Lieve allemaal
Na 2 weken maar weer eens een update, maar we hebben helaas niet zoveel te melden.
We zijn nog steeds blij dat Jurre thuis is zonder infectie en koorts.
Maar tegelijkertijd willen we zo graag dat er nu verbetering in zijn ziekteproces optreedt en daar is echt nog geen sprake van. Soms zeg ik maar ‘het is stabiel slecht’....
Jurre heeft de afgelopen weken nog totaal geen nieuwe cellen aangemaakt die iets aan zijn afweer kunnen doen. En bovendien zijn we de afgelopen week alweer een paar keer naar Amsterdam geweest voor zakjes bloed. We hadden zo gehoopt dat daar een einde aan zo komen ruim een maand na de kuur. Afgelopen donderdag spraken we onze arts en zij sprak uit dat er vreemde cellen in het bloed te zien zijn. Die waarden zijn onlogisch en dat maakt dat de arts heeft gevraagd of ze alvast door mochten pakken naar de volgende stap. Jurre wordt op de lijst gezet voor een stamceltransplantatie. We moeten nog steeds geduld hebben, het kan echt zomaar nog de goede kant op gaan. Maar het proces van de stamceltransplantatie kost tijd en het is maar beter die tijd nu goed te benutten.
Als jullie je afvragen wat jullie voor ons kunnen doen... Zouden jullie willen bidden voor een ongekend geduld (voor ons alle vier thuis). Willen jullie ook bidden voor kracht voor Jurre, hij heeft steeds meer moeite elke dag de injecties te verdragen. En willen jullie bidden voor genezing?! We weten dat er een wonder kan gebeuren en zien daar naar uit!
Iets anders dat jullie nog kunnen doen.... (vooral als je onder 35 jaar bent) Of jullie je zouden willen aanmelden als stamceldonor (www.europdonor.nl) zodat de kans op een goede donor voor Jurre groter wordt!
Met vriendelijke groet en hopelijk volgende keer beter nieuws,

Sebastiaan, Maaike, Sifra & Jurre