Menu

zondag 24 november 2013

Deel 9

Update nummer 9.... we zitten weer in het ziekenhuis....
 
Afgelopen vrijdagavond kreeg Jurre hoge koorts en moesten we bellen naar het ziekenhuis in Amsterdam. Helaas moesten we linea recta richting het ziekenhuis (in Alkmaar) om Jurre te laten zien. We zijn dus rond half 1 weer uit bed gegaan, hebben tassen ingepakt, zijn in de auto gestapt (Sifra nog gedropt bij opa en oma) en op naar Alkmaar.
Jurre moest (weer) een infuus voor bloedonderzoek en antibiotica. Wat een verzoeking is dat zeg....Midden in de nacht je kind pijn doen is echt waardeloos... Dat is het aldoor al, maar ‘s nachts kun je echt nog veel minder hebben. De arts besloot dus dat Jurre moest worden opgenomen omdat een infectie wordt vermoed, weer op een isolatiekamer. Bas bleef bij Jurre en ik zelf was weer rond half 4 thuis. Jurre heeft ook iets van een buikgriep ofzo opgelopen want hij heeft diarree en moest spugen. Helaas ook weer ‘s nachts en zelfs zuurstof was nodig omdat hij benauwd was. Een rot nacht dus voor de mannen. Ook gisteren zaterdag was Jurre echt een zielig vogeltje; veel slapen en lamlendig in bed. Vanmorgen (na een heerlijk lange nacht) is hij al een stuk opgeknapt. Hij speelt, is uit bed en opgewekt. Waarschijnlijk slaat de antibiotica aan.... Waarschijnlijk moeten we hier in ieder geval tot dinsdag blijven en misschien nog langer. Dat is afhankelijk van zijn bloed wat nu 3 dagen op kweek staat.
Eigenlijk hadden we afgelopen donderdag afgesproken met Dr. Haveman (van het AMC) dat we elkaar pas weer op vrijdag 6 december zouden zien en dat we even naar Alkmaar zouden gaan voor bloedonderzoek. Dat is dus alweer snel vervlogen die hoop...
We zitten hier de uren af te wachten... Op een kamer waar je niet vanaf mag van 3x5 meter, is dat best lastig..... Maar ja, er zit niks anders op... Het is nu even ons leven.
Willen jullie bidden voor hoop en geduld (of een hoop geduld) en voor genezing van Jurre!
Komende week horen we waarschijnlijk of Sifra een match is, ook spannend en op 6 december krijgen we het behandelplan te horen.
Misschien voor die tijd vast nog een update, hopelijk dat Jurre weer thuis is!
 
Lieve groetjes van de 3 verdieping van het MCA,
 

Sebastiaan, Maaike, Sifra en Jurre