Menu

zaterdag 28 december 2013

Deel 17

Lieve allemaal!
Niet zoals beloofd een update voor de kerst. We zijn zo lekker thuis en wisten even niet wat we precies moesten mailen.
Maar nu met de jaarwisseling voor de deur kunnen we niet anders dan terugkijken naar het afgelopen jaar. En dat was me een jaar, zoals jullie allemaal heel goed weten.
Toch zijn we altijd gewend de boel positief te benaderen en vandaar onderstaande collage van foto’s van de afgelopen maanden.
Zoals ik wil laten zien hebben we gelukkig, ondanks Jurre zijn ziek zijn, heel veel mooie momentjes meegemaakt. Er waren genoeg tranen, maar ook heel veel mooie vrolijke leuke gezellige dingen...
We willen jullie allemaal bedanken voor alle kaarten, tekeningen, cadeautjes, lieve woorden, telefoontjes, whats appjes, warme maaltijden, praktische hulp en gebeden.
We hebben het als zeer bijzonder ervaren in een periode waarin het lijkt alsof je ongemerkt in een achtbaan bent gestapt.
Het heeft ons kracht gegeven om te leven bij de dag met het vertrouwen op een betere (letterlijk en figuurlijk) toekomst.
Op dit moment zijn we (alweer 12 dagen) thuis en blijft het wachten op herstel. We blijven hopen en bidden dat er, zonder al te grote bijwerkingen, over een aantal weken verbetering in de bloedwaardes zal optreden. Tot die tijd blijven we ook hopen op virussen en snotneuzen die buiten de deur blijven en kracht voor Jurre om de dagelijkse prikken en wekelijkse controles te doorstaan.
Voor jullie, lieve allemaal, wensen we ook voor 2014 veel voorspoed en gezondheid.
We wensen kracht bij de dingen waar het nodig is en veel blijdschap bij de blijde dingen die gebeuren.
Geniet volop van de kleine dingen. Ik moet denken aan de Irish blessing en besluit daarom daarmee onze laatste mail van een onstuimig 2013...
Veel liefs,

Sebastiaan, Maaike, Sifra & Jurre