Menu

zaterdag 7 juni 2014

Deel 26

En zo zijn we weer ruim een maand verder...
Er heeft denk ik nog nooit zo lang tussen de updates gezeten. En ik moet zeggen, het zit al een tijdje in mijn hoofd, maar nu is er ook tijd...
Zoals velen van jullie wel weten zijn we gewoon lekker druk.
De zolder is zo goed als af, na een heleboel kluswerk! Wij zijn dus verhuisd naar de 2e verdieping. Nu is het zaak een heleboel dingen op te ruimen, nieuwe plekjes te zoeken en Jurre een leuke nieuwe kamer te geven. Ondertussen heb ik ook een bruidspaar mogen begeleiden de afgelopen weken naar ‘hun mooiste dag’.... Dat gaf ook wat drukte.
Maar nu.... meer rust en dus ook meer info over Jurre...
Het laatste bericht was op de dag dat we in Utrecht waren geweest. We moesten een officieel bericht afwachten na landelijk overleg. Dat heeft heel lang geduurd, echt 4 weken ofzo.
Wij hadden zelf aldoor al het gevoel dat we gewoon graag willen afwachten op herstel van Jurre zijn bloedwaarden. En dat is nu vorige week ook bevestigd door onze eigen arts en de professor uit Utrecht. Daar zijn we blij mee, ook al is dat gevoel dubbel. Nog steeds is het zo dat we weinig verbetering zien in de wekelijkse bloedwaardes, maar we moeten en willen hoop houden dat het echt goed komt... Dus voorlopig blijven we wekelijks naar Amsterdam crossen met hier en daar een bloedtransfusie en blijft de thuiszorg komen voor de beenprikken.
Wat de toekomst brengt is voor ons allemaal natuurlijk onzeker, dat blijft zo. Maar het idee dat we even in een soort van rust de komst van de baby af kunnen wachten is toch wel fijn.
We zijn Jurre zijn gang naar de basisschool aan het voorbereiden en hebben een weekje vakantie geboekt in de zomervakantie. Vooruit, dat doen we, we durven iets verder te kijken dan een week. Dat soort dingen geeft namelijk ook wat uit te kijken naar leuke dingen en daar genieten we van!

Komende vrijdag mogen we een avond gratis naar Artis, een privilege voor zieke kids van het Emma kinderziekenhuis. Ook daar genieten we maar van!