Menu

woensdag 2 juli 2014

Niet verwacht (deel 29)

Ja, nu kan ik aldoor met een titel beginnen... En die is vandaag 'niet verwacht'.
Namelijk 'niet verwacht' dat ik zo snel al een nieuwe update zou moeten schrijven.
Maar helaas is het zo en niet met prettig bericht.

Jurre is voor een periode van minimaal 3 dagen opgenomen in het MCA. Met een beetje pech zitten we er 5 dagen en met nog meer pech kan het ook uitlopen naar 10!
Vanmorgen leek er nog niets aan de hand, we zijn gewoon op controle geweest in Amsterdam. Maar toen we thuis kwamen kreeg hij vreselijke koorts. Gisteren was hij ook al wel benauwd en dus vond de arts het beter dat we naar het MCA zouden gaan. Eigenlijk kon ze al melden dat ze een infectie vermoed en dat Jurre 3 dagen moet blijven. Een infectie dan in- of bij zijn picc-lijn, de lange lijn die fungeert als infuus. Dat zou natuurlijk balen zijn en er is dan ook een kans dat ie er uit moet....

We balen natuurlijk enorm, maar hij is er ook wel pittig aan toe (koorts en makkig). Dus misschien zijn we precies op tijd naar het ziekenhuis gegaan en zal een eventuele infectie geen kans hebben door de antibiotica.
Toch is het weer gek. Sifra weer bij opa en oma voor een paar nachten. Bas in het ziekenhuis bij Jurre op een stretcher en ik alleen (met een dikke buik) in ons eigen bed :s.... 
We hadden nog maar 2 dagen voor de boeg voordat de vakantie (eindelijk) zou beginnen. En Jurre zou morgen afscheid nemen van het kinderdagverblijf. Allemaal weer doorgekrast en terug naar leven bij de dag.... 
We hopen echt dat we volgende week Jurre zijn 4e verjaardag kunnen vieren en volgende week toch voor een weekje op vakantie kunnen.
Willen jullie daarvoor expliciet bidden? Dat we even lekker met z'n viertjes van elkaar en rust kunnen genieten? En dat de infectie beperkt mag blijven?

De bloedwaardes van vandaag waren wel weer aardig; de witte nog steeds goed, dus weer een week zonder injecties en de bloedplaatjes weer gestegen van 13 naar 15. Hb wel gezakt, wanneer dat toch een keer stijgt uit zichzelf ?!?

Nou, tot zover weer even. Verspreid het bericht dat Jurre zijn verhaal nu te volgen is via dit blog. Wat ons betreft mag iedereen het lezen hoor!
Wie weet snel weer een update! Ik ga nu slapen!

Groetjes,
Maaike