Menu

maandag 7 oktober 2013

Deel 1

Lieve allemaal
 
Hier even een bericht van ons vanuit het AMC.
Sinds gistermiddag zitten we op de 8e verdieping van het AMC op de kinderafdeling Oncologie. Heftig om daar te zijn, dat wil je helemaal niet (!). Maar goed, de zorg voor Jurre is prima en hij kan ook lekker zijn gang gaan. In Alkmaar zat hij in een isolatiekamer waar hij niet vanaf mocht. Nu crost hij in een autootje over de gang, heerlijk!
We zijn zoals jullie waarschijnlijk wel weten in afwachting van een beenmergpunctie (dit gaat gelukkig onder narcose plaatsvinden) en de uitslag daarvan. Zodra we daar meer over weten mailen we weer. Tot nu toe bekijken we het leven van dag tot dag.
Sifra logeert voor een tijdje bij opa en oma en Bas en ik wisselen het slapen bij Jurre af. We zijn wel de komende dagen samen bij hem, dat vinden we wel prettig in deze onzekere tijd.
Iedereen vraagt natuurlijk of ze wat kunnen doen en dat kan :-)
Als jullie willen bidden voor kracht voor Jurre en kracht voor ons gezin, heel graag!
Verder willen we graag vragen of mensen een avondmaaltijd zouden willen verzorgen. Jurre krijgt gewoon eten van het ziekenhuis, maar wij als ouders niet. We hebben hier een magnetron, dus als we iets kunnen krijgen dat we op kunnen warmen zou dat fantastisch zijn! We kunnen het dan ‘s morgens bv. even ophalen om ‘s avonds op te kunnen eten.
Wie zou woensdagmorgen iets kunnen verzorgen?
 
Nou, zodra er weer nieuws is horen jullie het. Tot die tijd zijn we telefonisch bereikbaar, als het even niet uitkomt nemen we gewoon niet op...
 
Veel liefs,
Sebastiaan & Maaike
 
ps. Dit is het adres voor evt. post ;-)
F8 kamer 142
Academisch Medisch Centrum
Postbus 22660

1100 DD Amsterdam