Menu

woensdag 9 oktober 2013

Deel 3

Lieve allemaal

We zijn weer thuis!
Gisteravond tegen 7 uur hebben we Sifra weer opgehaald en waren we weer thuis met z’n allen!
Heerlijk! Met een hoop bende in huis en een hoop verhalen lagen we allemaal rond 9 uur in bed, bekaf...
De beenmergpunctie gisteren is goed gegaan. De artsen hebben wel op 2 plaatsen moeten prikken, maar Jurre heeft er helemaal geen last van gehad.
Na het uitslapen heeft Jurre zelfs een leuke actieve middag gehad. Hij heeft een mooi schilderij geverfd en er was een toneelstuk op de afdeling.
Op maandag heeft Jurre (eindelijk...) een zak bloed gekregen en daar is hij echt van opgeknapt. Hij heeft weer praatjes en grapjes en energie.
Voor nu is het belangrijk voor ons om plannen te maken voor de komende weken. Veel dingen hebben we om over na te denken omdat Jurre zijn weerstand heel laag is. Ook mag hij zich echt niet stoten bv. omdat zijn stolling minimaal is. En wat doen we dan met het kinderdagverblijf bv. en de peuterspeelzaal, controles in het AMC of misschien Alkmaar, maar misschien wel 2 x per week...

Morgen moeten we alweer op controle in het AMC. Er zal dan misschien wat van een uitslag bekend zijn. Maar de definitieve uitslagen van alle onderzoeken kunnen wel 3-4 weken op zich laten wachten. De artsen willen graag kijken of Jurre zijn beenmerg zich in die tijd zelf gaat herstellen. Afwachten dus met een grote A....

Bedankt voor jullie meeleven en gebed! Dat doet ons ontzettend goed!

Groetjes, Sebastiaan, Maaike, Sifra en Jurre