Menu

woensdag 30 oktober 2013

Deel 6

Het voelt als alweer heel lang geleden dat we iets van ons hebben laten horen, maar als ik even de datum bekijk is dat krap 2 weken geleden.
En ondertussen alweer wat ziekenhuisbezoekjes gehad...
 
Zoals sommigen vernomen hebben zijn we afgelopen zondag in het ziekenhuis (MCA) geweest (gelukkig niet met spoed) omdat we ongerust waren. Daar is Jurre goed nagekeken, is er weer bloedonderzoek gedaan en konden we nog wat tips krijgen. Toch zijn we gisteren, dinsdag, weer naar het ziekenhuis gegaan omdat Jurre zoveel pijn in zijn lijf heeft en een pijnlijke mond. De afgelopen nachten waren kort door een zeer en onrustig lijf van Jurre. Bas en ik trokken het niet meer en dus hebben we contact opgenomen met het ziekenhuis. Wederom mochten we in het MCA bij een kinderarts langskomen. Heel fijn om te merken dat er aldoor tijd en geduld is voor ons en ons jongetje en begrip voor de (onzekere!) situatie waar we inzitten. Daar is besloten om hem een zwaardere pijnstiller te geven en weer een zak bloedplaatjes voor de bloedblaren in zijn mond. Dus was het ook weer nodig om een infuus te prikken, maar dat is echt wonderlijk goed gegaan! Deze keer in zijn voet.
Dhr. ligt nu nog lekker in bed, ik ga hem zo maar eens even wakker maken (hij heeft wat in te halen denk ik). Hij heeft nog steeds het infuus in zijn voet zodat we hopelijk donderdag geen prik hoeven te krijgen. Want donderdag staat er gewoon weer een controle en bloedonderzoek in Amsterdam in de agenda, dus....
 
Verder komt er nog een hoop geregel om de hoek kijken. Telefoontje naar de verzekering, medicijnen bestellen, kinderopvang wijzigen etc. Natuurlijk iets waar Maaike wel van houdt, maar het kost ook een hoop energie en emotie. Wel fijn te merken dat iedereen meeleeft en meedenkt en meewerkt...
We merken in deze onzekere tijd dat we soms sterk zijn, maar soms ook zwak. Dan duizelt het idee van ‘hoelang nog....’. We mogen op veel momenten ook ongekende rust ervaren en zijn daar heel dankbaar voor. Het doet ons goed zoveel lieve mensen om ons heen te hebben die hier en daar eens bij willen springen. Dank daarvoor!
We zijn er ook van overtuigd dat er een wonder kan gebeuren en willen jullie dan ook nog steeds vragen daarvoor te bidden. En voor kracht en uithoudingsvermogen voor ons alle 4!
 
Liefs,

Sebastiaan, Maaike, Sifra en Jurre